Dyskusja: Dyskusje rowerowe
Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.07.2015, 19:13   #510
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Trzasnąłem wycieczkę taką samą jak poprzednio, tylko na odwrót, do Karczewa, na prom do Gassów, wzdłuż Wisły... 10 kilometrów od promu złapałem gumę...
Dętki nie zabrałem, dzika dzicz dookoła, żadnych autobusów, dopchałem rower ze 3 kilometry do pierwszej strefy i wezwałem taryfę.
Nie chciało mi się wsadzić opaski antyprzebiciowej do tylnej opony, to zapłaciłem 50 za kurs + 10 za samochód kombi.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post