Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.08.2015, 13:57   #428
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Uczą, ale z tej nauki niewiele zostaje.

Oczywiście, że wiem jak się odczytuje te "X" i na głos w rozmowach tak to wypowiadam, ale - szczerze mówiąc - czytają w myślach skracam to sobie zawsze do "oes iks"

Miałem wczoraj napisać coś obszerniej, ale nie dałem rady ze zmęczenia, więc dziś też króciutko.

"Bierzesz udział w jednej z największych akcji uaktualniania oprogramowania w historii" i "damy znać, kiedy będzie dostępne Twoje uaktualnienie". No cóż, pierwszy cytat tłumaczy pierwszy. Gdyby udostępnili ponad 3 GB danych do pobrania naraz dla wszystkich, pliki ściągałyby się z prędkością 5 Kbps. Stąd też sądzę, że opcja wykorzystania P2P do rozpowszechniania nowych łatek nie jest zła biorąc pod uwagę jak to przyspieszy cały proces. Jednak pytanie o to, czy użytkownik zgadza się udostępniać swoje łącze w tym celu zdecydowanie powinno się pojawić. Ponadto ta funkcja powinna mieć domyślnie najniższy priorytet w dostępie do łącza.

Co do samej dziesiątki - na razie mocno się waham, jak dwa tygodnie potestuję to zdecyduję, czy przy niej zostać czy nie.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post