Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.08.2015, 18:10   #808
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
A jak rozwiązałeś sprawę wody z klimatyzatora? On ten swój pojemniczek zapełnia w max pół godziny i się wyłącza.
Niedawno też stanął, wcześniej nie chłodził. tylko jakieś dziwne odgłosy wydawał. Wylałem większość wody w drodze do kibla, bo ją na styropianową tackę zlewałem, poszło pół super dużej srajtaśmy.
Mam pomysła, klimatyzator na jakiś mały podest, pod spód miska, wyjąć korek i niech kapie. Podest? Kilka desek. albo kawałek palety i kilka desek.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post