Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.08.2015, 23:24   #4
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Jarson miał rację, Żubr jest niezły, bo w moim osiedlowym sklepie jest promocja, 1,85 za flaszkę.

Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
On akurat jest tyle wart, ale widziałem w hurtowni chyba coś ok 2,30
Iii tam, nie jest taki zły

Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
siedzę sobie na werandzie mojego domku, cykady się tłuką jak szalone,
19 stopni, szum Bałtyku zza wydm, zimny żywiecki apa w szklance
czego chcieć więcej
U mnie już 21 i zastanawiam się, czy nie rozlokować się z materacem na zewnątrz budynku, to może chociaż trochę tego co Ty posmakuję

Nie mam piwa, dziś tylko to co jest, czyli 3 litry lodów w zamrażarce i mleko (bo od dawna same lody są dla mnie za słodkie, szczególnie jak się je litr na raz)

Jarson jest offline