Dyskusja: Mobilny internet
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.08.2015, 19:41   #28
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Zawsze może zaszaleć i kupić:
TO + TO + ewentualnie TO

Tylko czy mu się to opłaci....

Ja tam korzystam z udostępniania internetu w S5 i zapomniałem co to niewygodne modemy usb i dodatkowe anteny

Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
To mam już mętlik w głowie. ;]

Założenie jest takie, aby owa antena była mobilna, tak jak modem jest mobilny. Po dachach nigdzie nie będę montować.
Jak się już upierasz przy modemie USB to tylko tak naprawdę antena dookolna, ale nie wersja mini bo to ci nic nie da... tylko stracisz nerwy i kasę... kup taką jak na fotce co dałem - zyskasz 2-3 kreski i zawsze możesz ją złożyć do bagażnika...

Jest w miarę wygodna i nie wymaga ustawiania jak anteny kierunkowe.... czy panelowe... stawiasz na okno lub np. na dach samochodu i gotowe... przy kierunkowych będziesz musiał za każdym razem ustawiać jak ją zdemontujesz...

Ostatnio zmieniany przez mgit : 14.08.2015 o godz. 19:46
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post