Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.08.2015, 16:43   #52
stjerzy
Data rejestracji: 07.08.2015
stjerzy w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nie to nie jest wersja "with Bing", jest to wersja OEM win 8.1 Home. Z tego co się już dowiedziałem to aktywacje mają też swoją ilość ograniczoną, a ja mam już trzecią aktywację win 10. Ostatecznie mogę zawsze wrócić do win 8.1 bo tam jest aktywacja seryjna Lenovo i po odtworzeniu z recowery system jest aktywowany, ale co z tego nie ma odwrotu od systemu operacyjnego i jak wypadnie się z nowości to potem jest trudniej obsługiwać różne programy. Chcąc nie chcąc zawsze trzeba nadążać za tym trendem, bo Ci co siedzą nadal na XP to są przerażeni tym co tu jest w nowych systemach i nie chcą żadnych nowości i zmian a to wiąże się z zacofaniem. Muszę ściągnąć instalkę win 10 i spróbować, aktywatory nie są takie groźne i trzeba najpierw ściągać na komputer specjalny do ściągania niebezpiecznych plików i poczęstować go programem antywirusowym na wykrycie jaki to robal jest podczepiony by można było określić co on powoduje i wtedy po użyciu jego przeskanować i usunąć. Jeżeli usuniesz go przed aktywacją to nie zrobi ten dany aktywator prawidłowej aktywacji. Przez te wszystkie lata z komputerami miałem tylko raz utratę danych za hasłowania plików na dysku i zrobiłem to instalując program z poczty polskiej podrobionej i dwa razy program antywirusowy Comodo mnie informował, ale myślałem że to wiadomość niewysłania przesyłki z Niemiec i mimo ostrzeżeń uruchomiłem plik, ale udało mi się przerwać proces gdy była zbyt długa cisza w kompie odłączając wszystkie dyski na USB. Jest nauczka na przyszłość.
stjerzy jest offline   Odpowiedz cytując ten post