Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.08.2015, 21:06   #4
stjerzy
Data rejestracji: 07.08.2015
stjerzy w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
A ja myślę że Ty po prostu bronisz interesów kogoś innego i stoimy po przeciwnych stronach.
1. Tak mam systemy legalne, ale nie podobają mi się ingerencje naruszające moją prywatność bo to jest łamanie prawa. I crackowanie programów nie jest złem jeżeli wiesz jak z nimi postępować a lepiej jest przed kupnem sprawdzić program, niż puźniej się z gównem męczyć. Marketing potrafi sprzedać najgorszy bubel okłamując Cię i zrobić z Ciebie jelenia-klienta, on ma luksusowe życie a Ty klepiesz biedę bo wydałeś na gówno.
2. Ty nie wiesz chyba co to jest gwarancja i jak szybko można ja stracić komp musi wrócić do firmy na gwarancję ze strukturą jaką wyszedł inaczej pa pa gwarancjo. Recoevery musi więc być na oryginalnym tym dysku win 8.1 i mam uaktualnione do win 10, ale drugie recovery robię na innym dysku i dyskusja dotyczy cały czas określonego tematu.
3. Widzę że mało wiesz o aktywatorach, jeszcze żaden nie nabałaganił mi przez te wszystkie lata a Ty gdybyś wiedział kto je tworzy i kto je infekuje, oraz w jaki sposób to byś za głowę się złapał i to samo tyczy się wiele, wiele przeróżnych Wirusów.
4. Oj gdzie ja napisałem że skanuję recovery, nie skanuję.
5. Nie odłączam internetu na czas skanowania, a na czas kopiowania plików na dysk zapasowy i zawartość jest wcześniej sprawdzana AV i jeszcze żaden nie przedostał się na ten dysk przez trzy lata.

Oczywiście jutro możesz to sobie nie wygodne dla Ciebie wątki pousuwać jesteś tu wielki. Kolega siwymariusz się śmieje że to paranoja, ale ja za to swoje pliki mam latami, a kolega Hm...
Ja też chcę zrobić czystą instalkę win 10 bo coś sprzętowo nie pracuje na tym lapku i to mnie męczy bo jeszcze nie udało mi się znaleźć winowajcy, a może to być przyczyna sprzętowa.

Zobaczyłem ten temat i chciałem zasięgnąć informacji, ale widzę ze jako nowy chcecie mnie tu zagryźć więc nie wiele się tu dowiem.
stjerzy jest offline   Odpowiedz cytując ten post