Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.09.2015, 21:54   #7641
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Hmm mi się*wydaje, że to Ty próbujesz na siłę go zakazać bo nie potrzebny jest Tobie. Maks działa podobnie. Jeżeli jemu coś nie potrzebne, to znaczy że powinno być zakazane - tak wnioskuje z wielu jego wypowiedzi.

Osobiście chcę mieć możliwość ingerencji w swoje urządzenie i robienie z nim czego mi się zapragnie BO ZA NIE ZAPŁACIŁEM.
Jeżeli ktoś tego nie chce to nie musi, wcale mu nie karze.
Ależ nie - jeśli ktoś czuje wewnętrzną potrzebę root'owania niech rotuje - mi nic do tego. I w żadnym razie nie uważam jakoby powinno być zakazane - ale każdy powinien liczyć się z konsekwencjami jakie się pojawią po zrobieniu root'a. Stwierdzam natomiast, że w praktyce nic to nie daje... więcej z tego problemów niż jest to warte... i jest to kompletna strata czasu - jest to moja jak najbardziej subiektywna opinia.

To jak z kupnem samochodu - który należy zepsuć - by móc coś w nim grzebać i naprawiać

Ostatnio zmieniany przez mgit : 01.09.2015 o godz. 21:56
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post