Cytat:
Napisany przez Yossi
Kupiłem ostatnio Microsoft Lumia 535 Dual Sim.
Zapłaciłem niecałe 400 zł.
Nie potrzebuję żadnego root'a.
Działa bez żadnych kombinacji. Nie kombinuję dodatkowo bo nie ma takie potrzeby. W ramach licencji mam 30 GB miejsca na OneDrive oraz pełny pakiet Office. Zainstalowany WP 8.1, z możliwością (UWAGA - Możliwością, a nie KONIECZNOŚCIĄ) upgrade do WP 10.
Wszystkie niezbędne do codziennej pracy aplikacje są od razu zainstalowane, nie ma w zasadzie potrzeby instalowania niczego ze sklepu.
W strzelanie świnkami nie gram, więc nie wiem jak to działa i czy za to się płaci.
400 zł, nie 4000 zł.
|
Nie mam telefonu od Apple, nie miałem i mieć nie będę. ... WP nie trawię - wręcz mnie irytuje. Z kolei telefon z Androidem za 400 zł działa źle... powiem więcej miałem telefon z Androidem za 800 zł to mnie krew na niego zalewała. Ciągle z nim były problemy. Dla tego mam S5 i w końcu przestał mnie denerwować - wszystko w nim działa jak należy... szybciej miałem model flagowy HTC Sensation i przez trzy lata również mnie nie denerwował. Wniosek z tego taki, że należy kupić drogi (bo nikt mnie nie przekona - że 2 tyś. za telefon to mało) - co by działało wszystko jak należy.
Co do oprogramowania Office w telefonie jest mi nie potrzebne... co innego przeglądarka CAD... co do gier - nie gram na telefonie i grać nie zamierzam - nie mam 14 lat by się jarać grą na 5 calowym ekranie...
Co do onedrive ja mam jakieś 130 Gb i co z tego... mam swoją chmurę w NAS Synlogic - więc mi to obojętne - bo i tak z tego nie skorzystam...
Co do ortografii - mam słownik w przeglądarce ale jak piszę w telefonie to autokorekta czasami coś skrzani. Zawsze możesz zablokować moją osobę i tym samym nie będziesz oglądać moich błędów - skrypt forum ma takową funkcje - jak ignorują użytkownika... warto się z nią zaprzyjaźnić...