Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.09.2015, 18:02   #7651
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Yossi Podgląd Wiadomości
Kupiłem ostatnio Microsoft Lumia 535 Dual Sim.
Zapłaciłem niecałe 400 zł.
Nie potrzebuję żadnego root'a.
Działa bez żadnych kombinacji. Nie kombinuję dodatkowo bo nie ma takie potrzeby. W ramach licencji mam 30 GB miejsca na OneDrive oraz pełny pakiet Office. Zainstalowany WP 8.1, z możliwością (UWAGA - Możliwością, a nie KONIECZNOŚCIĄ) upgrade do WP 10.
Wszystkie niezbędne do codziennej pracy aplikacje są od razu zainstalowane, nie ma w zasadzie potrzeby instalowania niczego ze sklepu.
W strzelanie świnkami nie gram, więc nie wiem jak to działa i czy za to się płaci.
400 zł, nie 4000 zł.
Nie mam telefonu od Apple, nie miałem i mieć nie będę. ... WP nie trawię - wręcz mnie irytuje. Z kolei telefon z Androidem za 400 zł działa źle... powiem więcej miałem telefon z Androidem za 800 zł to mnie krew na niego zalewała. Ciągle z nim były problemy. Dla tego mam S5 i w końcu przestał mnie denerwować - wszystko w nim działa jak należy... szybciej miałem model flagowy HTC Sensation i przez trzy lata również mnie nie denerwował. Wniosek z tego taki, że należy kupić drogi (bo nikt mnie nie przekona - że 2 tyś. za telefon to mało) - co by działało wszystko jak należy.

Co do oprogramowania Office w telefonie jest mi nie potrzebne... co innego przeglądarka CAD... co do gier - nie gram na telefonie i grać nie zamierzam - nie mam 14 lat by się jarać grą na 5 calowym ekranie...

Co do onedrive ja mam jakieś 130 Gb i co z tego... mam swoją chmurę w NAS Synlogic - więc mi to obojętne - bo i tak z tego nie skorzystam...

Co do ortografii - mam słownik w przeglądarce ale jak piszę w telefonie to autokorekta czasami coś skrzani. Zawsze możesz zablokować moją osobę i tym samym nie będziesz oglądać moich błędów - skrypt forum ma takową funkcje - jak ignorują użytkownika... warto się z nią zaprzyjaźnić...

Ostatnio zmieniany przez mgit : 03.09.2015 o godz. 18:17
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online