Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.09.2015, 14:52   #8
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Jak dużej porcji przerobionego oczekujesz?

80 butelek wystarczy?

Nasłonecznienie ma wpływ na wzrost, to prawda. U mnie jednak żadne nasiona nawet nie wykiełkowały - nawet z doniczek na parapecie.
Wystarczy, bo ja i tak z chęcią bym Cię kiedyś odwiedził, z tym że wydaje mi się (choć pewności nie mam), że czas na sadzonki to tylko wiosna, nawet jeśli miałyby podrastać w domu.

Podpytam znajomej, co chmielu trochę uprawia, jak to jest z tą rośliną.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post