Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.09.2015, 10:41   #7678
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Andy nie może przeboleć - że Apple pomysły zawsze są hitem.
Jakoś nie widziałem coby kolejki ustawiamy się po produkty Samsunga lub Microsoft
Nie mogę przeboleć tego, że kopiowanie przez Apple jest traktowane jako coś super hiper innowacyjnego. To jest chyba jedyna firma, która ma takich fanatyków.

Kolejek u innych nie zobaczysz, bo tam kupują normalni ludzie i nie mają ochoty stawać w kolejce dwa dni przed premierą sprzedaży tylko po to aby go mieć jako pierwszy. Takie czatowanie w kolejce przed tylko po to aby mieć coś jako pierwszy jest chore.

Cytat:
Obsługa rysika to nie najgorszy pomysł... czepiasz się... Apple przynajmniej jak coś robi to zawsze jest hit i się sprawdza... a nie jak u innych pomysł fajny a kiepskie wykonanie / działanie
Nie do końca mnie zrozumiałeś...zresztą jak zwykle. Jeszcze jakiś czas temu rysik był czymś złym, niepotrzebnym...a dzisiaj Apple wynalazło go na nowo. Zresztą nie tylko tą funkcję.

A przez całą*konferencję określenia madżikal, amejzing itd. Śmiech na sali. No ale wierne offce już zamówiły po egzemplarzu