Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.04.2003, 23:13   #31
Salvad0r
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.11.2002
Salvad0r zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
krzpac napisa***322;(a)
[B]udowodnij mi ze jest cpunem, jeśli nie potrafisz to za przeproszeniem nie kłam...
Nie klamie. Ja po prostu znam czlowieka ktory razem z nim cpal. I wiem od niego duzo wiecej o Wisniewskim niz Ty. To zero bylo kiedys
zwyklym narkomanem ciagnacym klej. Udowodnic moglbym, tylko jak, mam do Ciebie podjechac z tym znajomym?

Cytat:
dla mnie ilosc płyt nie jest najwazniejsza, jakby była to bym słuchał zupełnie innej muzyki niz śłucham...
No wiec skoro tak, to czemu mi argumentujesz ze Wisniewski jest super bo sprzedal bardzo duzo plyt i na tej podstawie probujesz wykazywac jaki to wspanialy artysta? Podczas gdy wiemy, ze prawda jest zupelnie inna.

Cytat:
a co mam pisać o zaletach, przeciez Wiśniewski nie jest wokalistą, on nigdy siebie nie nazwał piosenkarzem on nazywa siebie artystą... Wiśniewski sam mówi ze nie umie spiewac ze nie ma głosu...
No wiec wlasnie. Gdyby jeszcze znal definicje slowa "artysta" to i artysta by siebie nie nazywal. Jego "artyzm" ma tyle wspolnego z ta kaszana ktora produkuje co slowo "nominacja" ukuta przez rezyserow Wielkiego Brata z wyrzuceniem kogos z Domu. Przyklady prania mozgu ludziom mozna mnozyc. Jesli ten ****** jest artysta to jak nazwac np. Tine Turner w takim razie? Bo wspolnego mianownika nie sposob zastosowac moim zdaniem.

Cytat:
on się sam wypromował na polskim rynku, nikt mu w tym nie pomógł
Powtarzasz bzdury ktore Ci wciskaja w tej smiesznej telewizji a co gorsza chyba naprawde w to wierzysz. Wisniewskiemu ktos pomogl, ktos zapewnil czas antenowy i ktos uproczywie przeciskal jego szmire do mediow. A potem to juz samo poszlo...

Cytat:
ja tylko go bronie bowiem mnie denerwuje jest bezpodstawne oczernianie...
Oceniam PODSTAWNIE. Operuje FAKTAMI a nie plotkami. Kwestia czy Ty chcesz znac PRAWDE czy plywac w basenie iluzji fundowanych Ci przez telewizje.

Cytat:
nawet jak wąchał to i co z tego... nalezą mu się brawa za to ze potrafił z tego wyjsc...
Narkomanem jest sie cale zycie. Pamietaj o tym. Mam w nosie ile i co wciagal ale taki czlowiek NIE MOZE w normalnym kraju znalezc sie na pozycji idola dzieci i mlodziezy, czy rozumiesz? I tylko to mnie boli, ze promuje sie go jako wzorzec osobowy dla nastolatkow. TO juz
NIE jest normalne i nie jest to wylacznie jego sprawa. Tak jak nie jest wylacznie jego sprawa robienie "piosenki" dla Polakow spiewanej po Niemiecku o tytule bedacym ulubionym powiedzeniem Hitlera.

Nie widzisz, ze powstaje z tego bardzo ladna bajeczka: "widzicie? narkotyki nie sa zle a ja jestem najlepszym dowodem na to jako narkoman"?

Ostatnio zmieniany przez Salvad0r : 03.04.2003 o godz. 23:17
Salvad0r jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online