Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.09.2015, 06:51   #12
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
Jeszcze tak źle nie jest, tylko pracy za dużo i czasu coraz mniej żeby to stawanie efektywnie wykorzystać
Jestem już po 30tce ,jak miałem 27 to zaczęło mnie przerażać tempo życia,

moje i znajomych, gonitwa za kasa żeby spłacać comiesięczne zobowiązania.

Ogólny brak czasu odbija się na wszystkim ale przede wszystkim na rodzinie

Nie pamiętam kiedy z świętym spokojem przeczytałem książkę , zobaczyłem film, poszedłem z kumplami do parku na piwo i skręta.

Przykre to ,no ale żyjemy w tak paradoksalnych czasach w których promuje się rodzinny styl życia , zachęca młodych do zakładania rodzin ,ale...

szary kowalski na starcie musi się zapożyczyć na kupę kasy, żeby mieć z gdzie mieszkać z rodziną, kupi 15 letni samochód żeby dojeżdzać do pracy , wyremontuje i umebluje mieszkanie, na wakacje zabraknie [ale to luksus]

no i żeby to wszystko spłacać trzeba orać ,najlepiej na dwa etaty kosztem czasu wolnego,rodziny i kółko się zamyka...
przechodziłem i przechodzę to nadal
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post