Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.04.2003, 23:29   #32
krzpac
RTS Widzew Łódź

Data rejestracji: 07.07.2000
krzpac niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
No wiec skoro tak, to czemu mi argumentujesz ze Wisniewski jest super bo sprzedal bardzo duzo plyt i na tej podstawie probujesz wykazywac jaki to wspanialy artysta? Podczas gdy wiemy, ze prawda jest zupelnie inna.
ja na podstawie przedanych płyt nie chce wykazać ze to wspaniały artysta tylko chce pokazać ze w naszym kraju bądź co bądź jest popularny... moze nie gra tak ambitnej muzyki jak Bem, która spiewa o wysyłaniu smsów, ale gra muzykę dla ludzi... i tym ludziom ona się odoba...

Cytat:
Powtarzasz bzdury ktore Ci wciskaja w tej smiesznej telewizji a co gorsza chyba naprawde w to wierzysz. Wisniewskiemu ktos pomogl, ktos zapewnil czas antenowy i ktos uproczywie przeciskal jego szmire do mediow. A potem to juz samo poszlo...
ze co ?!

zauwaz jedno... ich troje mieli swoich fanów na długo przed ich telewizyjnym bumem... nagrali płyte na której hitem roku stała się piosenka Powiedz i telewizja dopiero wtedy zrozumiała ze ignorowanie jakiegoś tam zespołu z Łodzi nie ma sensu poniewaz telewizja na tym traci kupe pieniędzy ---> widomo ze miliony ludzi chcą oglądają jego występy w tv i na reklamach telewizja mozna baaardzo duzo zarobić...

Polska (warszawska) telewizja nigdy nie chciała promować łódzkiego zespołu dopiero to wymusiły wzgledy finansowe...

Cytat:
Oceniam PODSTAWNIE. Operuje FAKTAMI a nie plotkami. Kwestia czy Ty chcesz znac PRAWDE czy plywac w basenie iluzji fundowanych Ci przez telewizje.
Cytat:
Nie klamie. Ja po prostu znam czlowieka ktory razem z nim cpal. I wiem od niego duzo wiecej o Wisniewskim niz Ty. To zero bylo kiedys
zwyklym narkomanem ciagnacym klej. Udowodnic moglbym, tylko jak, mam do Ciebie podjechac z tym znajomym?
sorry ale ja tego fatkami nazwać nie mogę...