Cytat:
No wiec skoro tak, to czemu mi argumentujesz ze Wisniewski jest super bo sprzedal bardzo duzo plyt i na tej podstawie probujesz wykazywac jaki to wspanialy artysta? Podczas gdy wiemy, ze prawda jest zupelnie inna.
|
ja na podstawie przedanych płyt nie chce wykazać ze to wspaniały artysta tylko chce pokazać ze w naszym kraju bądź co bądź jest popularny... moze nie gra tak ambitnej muzyki jak Bem, która spiewa o wysyłaniu smsów, ale gra muzykę dla ludzi... i tym ludziom ona się odoba...
Cytat:
Powtarzasz bzdury ktore Ci wciskaja w tej smiesznej telewizji a co gorsza chyba naprawde w to wierzysz. Wisniewskiemu ktos pomogl, ktos zapewnil czas antenowy i ktos uproczywie przeciskal jego szmire do mediow. A potem to juz samo poszlo...
|
ze co ?!
zauwaz jedno... ich troje mieli swoich fanów na długo przed ich telewizyjnym bumem... nagrali płyte na której hitem roku stała się piosenka Powiedz i telewizja dopiero wtedy zrozumiała ze ignorowanie jakiegoś tam zespołu z Łodzi nie ma sensu poniewaz telewizja na tym traci kupe pieniędzy ---> widomo ze miliony ludzi chcą oglądają jego występy w tv i na reklamach telewizja mozna baaardzo duzo zarobić...
Polska (warszawska) telewizja nigdy nie chciała promować łódzkiego zespołu dopiero to wymusiły wzgledy finansowe...
Cytat:
Oceniam PODSTAWNIE. Operuje FAKTAMI a nie plotkami. Kwestia czy Ty chcesz znac PRAWDE czy plywac w basenie iluzji fundowanych Ci przez telewizje.
|
Cytat:
Nie klamie. Ja po prostu znam czlowieka ktory razem z nim cpal. I wiem od niego duzo wiecej o Wisniewskim niz Ty. To zero bylo kiedys
zwyklym narkomanem ciagnacym klej. Udowodnic moglbym, tylko jak, mam do Ciebie podjechac z tym znajomym?
|
sorry ale ja tego fatkami nazwać nie mogę...