Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.04.2003, 01:20   #35
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Salvad0r napisa***322;(a)
Powtorze sie ale mam swoja definicje tego czlowieka i za kazdym razem gdy ktos pyta - powtarzam ja z radoscia dziecka:

zakolczykowany narkoman z niemal kryminalna przeszloscia, spora czesc dziecinstwa spedzona w poprawczaku w Niemczech. Totalne dno, czlowiek zepsuty moralnie do szpiku kosci, wypromowany przez pewne srodowiska antypolskie w kraju w celu psucia moralnosci mlodemu pokoleniu. Skutecznie robi dzieciom i mlodziezy wode z mozgu, epatujac pseudo-luzackim stylem bycia i ubierania. Jego niby-zdolnosci artystyczne znajduja posluch, zwlaszcza u osob niedojrzalych muzycznie, a co niektore produkcje, takie jak Keine Grenzen, zasluguja na skierowanie sprawy do prokuratury (Wisniewski spiewa tam slowa uzyte przez pewnego dyktatora z lat czterdziestych, dodam ze samo "keine grenzen" to ulubione wyrazenie Hitlera). Taki czlowiek bedacy obecnie idolem dzieciakow w Polsce to zenada. Warto jednak zastanowic sie czy to przypadek ze wlasnie ON jest na topie. Jak juz pisalem - sadze ze to NIE przypadek a celowa robota specjalistow od mas.

To tyle.. mozna sie nie zgodzic ale smiem twierdzic ze racja jest po mojej stronie.
Z "radością dziecka" podpowiem Ci, że to celowa robota komunistów i masonerii.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post