Dyskusja: Office 2016
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.09.2015, 18:04   #14
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
A to nie jest przypadkiem tak, że wszystkie kompy muszą być Twoje? Aktywacje tylko z Twojego konta Live ID Dasz im swój Live ID? Poza tym w świetle licencji będą piracić więc jaki w tym sens skoro będą na równi z posiadaczami nielicencjonowanej kopii (licencja na Ciebie, a nie na nich). Technicznie to tylko cukierka/rodzynka nie będzie trzeba.
No i właśnie o to mi chodziło - czy mogę legalnie podzielić się licencją ze znajomymi, czy nie mogę.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post