Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.04.2003, 09:11   #2
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Te silver-blue to nagrywały mi się (16x) i czytały na Yamaha F1, ale pod koniec płyty zapis zwalniał, a linia odczytu w Nero CD Speed/Extra/Cd Quality Test niebezpiecznie jechała w dół, pod koniec płytki, zawsze w tym samym miejscu, niezaleznie od egzemlarza. Poza tym wszystko w porządku, ale to co było wystarczyło mi aby wywalić toto. Nagrywałem divxy i z czegoś takiego można go zczytać, ale oglądać się nie da.

Silver-silver były ok.

Jedną z tych silver-blue odkryłem jeszcze na szpindlu i z ciekawości wypaliłem ją w combo LG. Zapis (8x) NIE zwalniał! Ale z odczytem było tak samo, linia w dół na każdym napędzie i to wiele gorzej niż w przypadku zapisanej na F1.

Jednak F1 lepiej te knoty zapisała i lepiej czyta, nawet lepiej niz LG swój zapis. W końcu odkryłem jakąś przewagę F1 nad moim combo LG, bo dotychczas to żadnej nie widziałem.

-Prędkość zapisu skoczyła mi do 16x (tyle uwazam za rozsądną, chociaż z 44x problemów niet) a na LG nagrywalem 8x, bo max combo ma 12x. Ale przesiadłem się też ostatecznie na Nero, to mi wmusza psychologicznie weryfikację kompilacji, więc mała różnica w czasie.
-AMQR to muszę porządnie ztestowac aby uznać za przewagę....
-Tatuaże są do bani, bo nie ma ciemnoniebieskich płyt na rynku i wogóle mało miejsca
-A tacka w Yamaha to mi chodzi jak wiatrak w zasilaczu, właśnie chce mi się popsuć i muszę go kopać co chwila. Tacka w LG to rozkosz dla uszu i oczu, he he.

Ale mi porównanie dwóch sprzetów niechcący wyszło Nie ma to jak zbaczac z tematu.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post