Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.09.2015, 21:19   #7722
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ależ ja nie powiedziałem, że wm zawojuje rynek. Odniosłem się jedynie do twojej wizji zniknięcia jego z rynku. Moim zdaniem ta czarna wizja jest mało prawdopodobna, a funkcjonalność w10, właściwy kierunek rozwoju oraz środki i zaplecze M$ spowodują, że zaczną odgryzać swój kawałek tortu mobile. A dlaczego z andka? Bo ios to religia i ma wiernych wyznawców kupujących sprzęt w ciemno w przedsprzedaży
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post