Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.10.2015, 16:26   #577
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zaktualizowałem. Do końca roku jest czas na bezpłatną aktualizację, wolę sprawdzić teraz, bo w razie czego i tak mogę wrócić do siódemki. W drugą stronę już gorzej.

Wstępna konfiguracja jest genialna. Wielkie "Użyj ustawień ekspresowych" i prawie niewidoczna opcja personalizacji ręcznej, już nawet nie jako button tylko odnośnik. Mamy to od dawna, ale jakoś tym razem szczególnie rzuciło mi się w oczy. W zasadzie to te dwie opcja - ustawień zalecanych i ręcznych - powinny obowiązkowo być tak samo czytelne. Na następnych ekranach opcje z zaznaczonymi już ustawieniami zalecanymi - a tu z kolei powinny być dwa odznaczone pola wyboru "Włącz" i "Wyłącz" bądź "Użyj" i "Nie używaj" - w zależności od potrzeb. Wręcz przez złośliwość odznaczyłem prawie wszystkie pola poza dwoma.

Z kolei sam system jak na razie mi odpowiada. Nieco irytuje mnie tylko automatyczne odświeżanie paska zadań (jakiś ruch w tle, który odwraca uwagę, po co?) oraz znane mi już dobrze z WP animowane kafelki w menu start. Ale nad tym jeszcze popracujemy...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post