Cytat:
|
Z tego co mi wiadomo na dzień dzisiejszy wszystkie maja już patch noBD
|
@misiozol Niestety nie wszystkie softy mają patch noBD. Zazwyczaj w nazwie tematu z softem i w zmianach czy funkcjach jest info o patchu noBD. Jeżeli nie ma w nazwie tematu dopisku nobd tzn że soft go nie posiada.
Cytat:
|
Nie szukaj fw po nazwie tylko po sumie kontrolnej MD5 (i tak musisz ją znać aby zweryfikować na końcu czy to jest na pewno ten CFW). Być może są plikownie gdzie się uchował i tak szybciej znajdziesz.
|
@Berion Mam prawidłowy nr MD5 Proszę MD5:72421699a1b2429086db186b60c4835e
Cytat:
|
Możesz też napisać temat na psx-scene.com lub psx-place.com z pytaniem czy np. ostatni Rebug taką łatę posiada (nie posiada, ale to nie istotne ;]). Często przeglądają je habib i joonie, którzy być może wydadzą na żądanie wersję z noBD (albo potwierdzą, że już taka łata jest).
|
@Berion Nr MD5 mam z tego pierwszego forum bo właśnie tam znalazłem to cfw dla potwierdzenia mogę dać link ale nie wiem czy nie złamie regulaminu forum lub działu. Na obu forach posiadam konta ale nie mogę dać posta bo mam za mało wpisów na tych forach dlatego zapytałem tu.
Cytat:
@Spaid,z tego co mi wiadomo na konsolach z NAND występował soft brick,Gamesonic poprawił niby tego buga i na Jego CFW niby nie występuje soft brick.
O CFW pisz do autorów Patchy ,powinni mieć jakieś kopie .
Kup sprawną logikę ,sparuj z płytą i będzie działać każde CFW z Cobrą .
|
@Trilu Czy mógł bym cię prosić o link do dobrego cfw z cobrą i nobd z tego gamesonica bo nie wiem jak tego szukać ?? Na forum Gamesonica,ps3-scene,ps3hax trzeba mieć minimum 10 postów na forum by móc pisać pw i zakładać nowe tematy ja niestety tylu nie mam. Za jakieś 2 miesiące mam dostać dongla więc prędko tego nie naprawie a chciałbym trochę pograć