Cytat:
|
A co do GH: wiesz, jest taki dobry zwyczaj na scenie że jeżeli Twoja praca wynika z pracy innych to ich wymienia się w podziękowaniach. GH po rozprawie sądowej jednym z warunków ugody było zaprzestanie jakichkolwiek prac nad urządzeniami Sony (a więc nie tyko PS3 ;]).
|
Berion mógłbyś rozwinąć skrót GH??
Cytat:
|
Dlaczego musi być CFW z Cobrą ? Ferrox noBD plus GameSonic Manager i działają wszystkie gry bez napędu , tak twierdzi Twórca tegoż programu.
|
@Trilu Nie musi być koniecznie z cobrą. Zależało mi tylko by każda gra odpaliła z ps3 jak i także z poprzednich generacji konsol ps2 itd. Jeżeli standarowy soft z nobd sobie poradzi z grami to wgram zwykły. GameSonica nie używam ze względu na wbudowaną funkcje control fun utility. Głównie zależało mi by odpalać multimanem i webmanem.
Cytat:
|
Na konsole z uwaloną logiką ,nie wejdzie CFW bez patcha noBD.
|
@Trilu rozumiem że przy instalacji zwykłego cfw z cobrą na konsole z uszkodzonym napędem wystąpi powiadomienie blokujące instalację tak ??
Cytat:
|
Jeśli nie Kobra to może być CFW bez niej, a przed startem gry w *.iso (bo rozumiem, że to jest powód dla którego koniecznie chcesz Kobrę) ładować można Mambę.
|
@Berion czytałem o tym pluginie. Właśnie myślałem by go wgrać do najnowszego softu Ferroxa. Niestety plugin ten ma jedną wade nie potrafi odpalać gier z poprzedniej generacji konsol ps2 itd.
Gdzieś na yt widziałem filmik jak koleś wziął zwykły soft i dodał patch nobd w MFW Builderze. Kombinowałem by wziąć np soft 4.46 lub 4.65 Rebuga z cobra i dodać do niego patch no bd w mfw builderze ale nie wiem czy myk wypali jak myślicie ??