Dyskusja: CFW noBD Cobra
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.10.2015, 11:12   #24
Spaid
Data rejestracji: 06.10.2015
Spaid w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Nie za bardzo rozumiem o co robisz zamieszanie , za duzego wyboru nie masz wiec instaluj feroxa i dodaj irismenager/gamesonic , jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma a jak szukasz innego softu to juz ci napisalem udez do dewelopera chyba ze chcesz sie porwac sam na temat to uzyj MFW Build ale wskazane miec jest flasher i kopie flash swojej konsoli , pomijam fakt ze kobra jest niestabilna z paczem do noBD A jak chcesz pelne wsparcie to kup ps2 chodza na dzien obecny w cenie flaszki i nawet nie musza miec sprawnego lasera , zawsze tez mozesz kupic uzywana logike do napedu i sparowac to ci da to czego oczekujesz .
@misiozol Tak właśnie zrobie. Nie ma sensu kombinować. Narazie myślalem by wgrć soft 4.55 ale nie za bardzo wiem na który się zdecydować bo jest ich aż 4 rodzaje (Habib, Rogero, Arch, Ferrox).Natomiast co do starych gier to nowy soft ferroxa 4.76 właśnie odpala stare giery z poprzednich generacji konsol oczywiście z tego co wynika z funkcji softa. Jeżeli znasz loginy tych deweloperów lub masz adresy mejlowe to podaj bo nie wiem gdzie tego szukać. Flashera mam ale nie jest on do konsol z nand a moja konsola ma właśnie pamięć nand więc lipa.Co do zrobienia dumpa pamięci flash to nie było by z tym problemu. Nie widze sensu brać kolejnej logiki. Oprucz tej konsoli mam również inne. Kiedyś ps2 miałem nawet dwa modele ale skoro ps3 odtwarza giery to nie ma sensu brać kolejnej.

Wogóle to znalazłem soft 4.65.2 Rebug z nobd ale niestety linki już wygasły

Kod:
REBUG REX 4.65.2 (NO-BD)

Ostatnio zmieniany przez Spaid : 09.10.2015 o godz. 11:25
Spaid jest offline   Odpowiedz cytując ten post