Cytat:
Napisany przez Spaid
Berion mógłbyś rozwinąć skrót GH??
|
GeoHot.
Cytat:
|
Zależało mi tylko by każda gra odpaliła z ps3 jak i także z poprzednich generacji konsol ps2 itd. Jeżeli standarowy soft z nobd sobie poradzi z grami to wgram zwykły.
|
Gier z PS2 nie uruchomisz z *.iso, musiałbyś je wtedy zmielić do *.iso.enc i odpalać przez placeholder (nie bawiłem się tym, więc nie wiem jak to dokładnie wygląda i czym konwertować).
Gry z PSX z *.bin/*.cue uruchomisz przez manager plików np. multiMAN.
Cytat:
|
GameSonica nie używam ze względu na wbudowaną funkcje control fun utility
|
W webmana też jest wbudowany. I nie wiem czemu tego nie chcesz. Jeśli za głośno konsola wyje to zmień progi temperatur bo to na ich podstawie Fan Control zmienia obroty wiatraka.
Cytat:
|
rozumiem że przy instalacji zwykłego cfw z cobrą na konsole z uszkodzonym napędem wystąpi powiadomienie blokujące instalację tak ??
|
Z tego co kojarzę to tak, error ileś tam i nic się nie zainstaluje.
Cytat:
|
Gdzieś na yt widziałem filmik jak koleś wziął zwykły soft i dodał patch nobd w MFW Builderze.
|
Z Rebugiem to nie wyjdzie, po za tym to już chyba od dawna jest nierozwijane i nie ma skryptów dla nowszych fw. Mogę się mylić, ale edycja fw to nie jest wcale taka trywialna sprawa i na Twoim miejscu lepiej wziąłbym już istniejący fw bo przynajmniej ktoś go wcześniej testował. ;]