Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.10.2015, 13:22   #17756
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Kierowca nie wytrzymał ;-)

http://www.tvn24.pl/pomorze,42/krewk...ku,585188.html

Potem stoi taka świeta krowa na skrzyżowaniu płacze i nie wie co robić...

Instruktorowi powinno się uprawnienia zabrać bo stwarza zagrożenie wyjeżdżając na miasto z takim kursantem

Nie dziwie się,nauka jazdy leci na łeb na szyje z poziomem a wszystko przez urzad pracy, gdzie się naprodukowało bezmózgich instruktorów a;la emerytowany górnik, kwieciarz,spawacz itd

Powinno sie podnieść wymagania na instruktora kat B, przecież on kształtuje zachowania jazdy i powinien wymagać myślenia od kandydata na kierowce.

Jak ja robiłem kurs to mój instruktor nie puszczał nikogo na miasto zanim wszystkie podstawy były opanowane w 100% ,np ruszało się na placu 10X z rzędu dynamicznie,10X normalnie ,jeśli podczas próby raz zgasło to od nowa..
wtedy na mieście nie zamartwiam się czy mi zgaśnie itp

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 14.10.2015 o godz. 17:46
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post