Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.10.2015, 22:20   #2258
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit Podgląd Wiadomości
Poczytaj porównania na purepc lub pclab
PClab to czytam regularnie i jakoś dotąd nie znalazłem jakiegoś wiarygodnego wskazania oprócz rad domorosłych specjalistów.

Z obliczeń wychodzi to, o czym wspomniał revolver, opóźnienia maleją ze wzrostem częstotliwości, ale może czegoś nie uwzględniam. Cenowo wskazanie jest teraz na 2400Mhz CL15, więc zastanawia mnie, czemu CL14 przy 2133MHz jest o 5 dych droższa.

Edyta: @Patrix, apropos SO - na allegro jest wysyp Windows 7Pro w okolicach stu parunastu złotych. Zastanawiałem się jak to jest możliwe, że allegro nie wywala tych aukcji. Okazuje się, że są to systemy ze starych, używanych kompów po firmowych na ogół, które są ponownie odsprzedawane po wyroku trybunału europejskiego na mocy którego użytkownik który nabył licencję na soft, ma prawo do jej odsprzedaży, a M$ nic do tego. Dostajesz nośnik, COA, fakturę. Co ty na to?

Ostatnio zmieniany przez Reetou : 18.10.2015 o godz. 22:28
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post