Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.10.2015, 15:46   #2
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Na gotowcach? Jak masz tyle szczęścia, że jakiś gotowiec wejdzie ci w miejsce które masz do zagospodarowania i w dodatku spełnia twoje wymagania funkcjonalno-estetyczne. Rzadka rzadkość...

Więc albo firma, która zabuduje ci pomieszczenie za ciężki pieniądz, albo własna realizacja - jest to jak najbardziej wykonalne, trzeba się tylko trochę rozeznać w okolicznych firmach. Dlaczego okolicznych? Bo transport wielkich i ciężkich gabarytów sporo kosztuje.

Ja wcześniej korzystałem z usług Juana (przycięcie formatek), ale ostatnio stali się oni dla detalistów mocno niekonkurencyjni - nie chce im się już ruszyć tyłka dla przycięcia paru płyt, a jak ostatnio powiedzieli mi, że dla jednej formatki muszę zamówić całą paletę, to się pożegnaliśmy. Znalazłem drugą firmę działającą na rynku wawy i okolic, Mazi, dzięki której zrealizowałem swój ostatni projekt zabudowy za ca. 40% ceny proponowanej przez inne firmy. Fajnie wyszło
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post