Dyskusja: Który smartfon ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.10.2015, 23:16   #148
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Spoko, dzięki.

Rozmiar kwestia gustu, ja miałem teraz starą Nokię więc wydaje mi się ok. No i wraz z rozdzielczością ekranu i dobrą baterią liczę na te przynajmniej 2-3 dni (sporadyczne używanie). Raczej nierealne w innych modelach.

Co do nakładki wydawało mi się, że Sony jakąś tam jednak ma. Myślałem też o Motoroli X (zrezygnowałem ze względu na aparat i baterię właśnie) i tam podobno zawsze jest 'goły' Android.

Obudowa.. tu akurat przyznam też mi sie nie podoba.. (ale i tak pójdzie w jakiś pokrowiec, więc niby ok).

Byłem dzisiaj w Orange i wyszło mi że ze żniżką Z3 mógłbym mieć za około 80 zł miesięcznie - wszystko nieograniczone, bez dodatkowej opłaty za telefon. W sumie chyba przyzwoita oferta.

Choć też dzisiaj trafiłem na informację o One Plus X. I przyznam.. podoba mi się

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post