Dyskusja: Który smartfon ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.10.2015, 23:34   #149
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Spoko, dzięki.

Rozmiar kwestia gustu, ja miałem teraz starą Nokię więc wydaje mi się ok. No i wraz z rozdzielczością ekranu i dobrą baterią liczę na te przynajmniej 2-3 dni (sporadyczne używanie). Raczej nierealne w innych modelach.

Co do nakładki wydawało mi się, że Sony jakąś tam jednak ma. Myślałem też o Motoroli X (zrezygnowałem ze względu na aparat i baterię właśnie) i tam podobno zawsze jest 'goły' Android.

Obudowa.. tu akurat przyznam też mi sie nie podoba.. (ale i tak pójdzie w jakiś pokrowiec, więc niby ok).

Byłem dzisiaj w Orange i wyszło mi że ze żniżką Z3 mógłbym mieć za około 80 zł miesięcznie - wszystko nieograniczone, bez dodatkowej opłaty za telefon. W sumie chyba przyzwoita oferta.

Choć też dzisiaj trafiłem na informację o One Plus X. I przyznam.. podoba mi się
O trzech dniach zapomnij... wytrzymuje w porywach dwa dni... trzy dni wytrzymuje moja S5...
Wracając do tematu obudowy, nie jestem zwolennikiem jakiś futerałów, no po za ramką. Może jak zamontujesz jakieś plecki typu armor, to będzie lepiej. Ale nie zmienia to faktu, iż telefon wygląda na tandetnie zrobiony (mowa tylko o obudowie).
Co do nakładki, może niektóre wersje mają, nie zgłębiałem tematu. Mi w tym telefonie na oko, wyglądał jak goły Android. Albo tak ich nakładka sprawia takie wrażenie.

Co do zakupu, nie lepiej kupić za gotówkę i dobrać abonament bez telefonu? Oferta korzystniejsza w tedy będzie... ewentualnie T-Mobile u nich zawsze telefony są tańsze niż u reszty, najdrożej z kolei wychodzi u Play jeśli się bierze z telefonem.

Ostatnio zmieniany przez mgit : 01.11.2015 o godz. 00:03
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post