Dyskusja: Który smartfon ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.11.2015, 17:35   #152
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Liczę na to, że przy moim użytkowaniu trzy (a nawet wiecej..) będzie możliwe. Może się przejadę, ale tak czy siak - lepszego pod tym względem smartfonu na rynku chyba obecnie nie ma...

Akurat patrząc na ceny nówki - i to na Allegro (~1500 zł wzwyż) - ta oferta coś podejrzanie się opłaca (80 zł miesięcznie, ze wszystkim nieograniczonym i 2GB internetu). W zasadzie nigdy nie podpisuje umów na abonament, ale to wydaje się ok.

@ andy

Nie mam jakieś specjalnej granicy - jeśli coś będzie tego warte, mogę dopłacić. Myślałem dłuższy czas o Iphonie, ale ceny są absurdalne i kompletnie nieuzasadnione. Tak więc zacząłem szukać czegoś na Androidzie. Jeśli jest coś innego do czego warto dopłacić to wezmę pod uwagę - istotny jest jednak dla mnie czas pracy na baterii, nie wyobrażam sobie ładowania telefonu codziennie...
Ten telefon co wybrałeś nie jest, zły, po za obudową to ciężko się do czegoś przyczepić. Do tego jak lubisz telefon bez nakładki to wręcz ideał