Cytat:
|
Napisany przez andrzejj9
Liczę na to, że przy moim użytkowaniu trzy (a nawet wiecej..) będzie możliwe. Może się przejadę, ale tak czy siak - lepszego pod tym względem smartfonu na rynku chyba obecnie nie ma...
|
Wszystko zależy od tego co masz na swoim Androidzie oraz jak danego smarta używasz. Jak coś będzie leżało tylko podłączone do sieci gsm i raz na jakiś*czas weźmiesz do ręki to może i nawet z tydzień trzymać... Tak samo jak nie masz na nim zbyt dużo wyrafinowanego oprogramowania - Android to nie iOS i tutaj coś takiego jak wielozadaniowość istnieje.
Cytat:
|
Nie mam jakieś specjalnej granicy - jeśli coś będzie tego warte, mogę dopłacić. Myślałem dłuższy czas o Iphonie, ale ceny są absurdalne i kompletnie nieuzasadnione. Tak więc zacząłem szukać czegoś na Androidzie. Jeśli jest coś innego do czego warto dopłacić to wezmę pod uwagę - istotny jest jednak dla mnie czas pracy na baterii, nie wyobrażam sobie ładowania telefonu codziennie...
|
Czyli 2500 może być?
Tutaj masz test baterii według GSMArena:
http://www.gsmarena.com/battery-test...hone=6901#show
Na twoim miejscu brałbym coś*z wyświetlaczem FullHD max. Z3C według GSMA ma 101h co jest rewelacyjnym wynikiem. Smartfon ma mieć Marshmallowa (Android 6) więc w trybie idle czas na baterii wzrośnie jeszcze bardziej.
W tej cenie można jeszcze szukać i pewnie dobrą alternatywą*by była Motka X Play. Tylko ona ma przekątną 5.5".