Dyskusja: Który smartfon ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.11.2015, 20:09   #153
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Liczę na to, że przy moim użytkowaniu trzy (a nawet wiecej..) będzie możliwe. Może się przejadę, ale tak czy siak - lepszego pod tym względem smartfonu na rynku chyba obecnie nie ma...
Wszystko zależy od tego co masz na swoim Androidzie oraz jak danego smarta używasz. Jak coś będzie leżało tylko podłączone do sieci gsm i raz na jakiś*czas weźmiesz do ręki to może i nawet z tydzień trzymać... Tak samo jak nie masz na nim zbyt dużo wyrafinowanego oprogramowania - Android to nie iOS i tutaj coś takiego jak wielozadaniowość istnieje.

Cytat:
Nie mam jakieś specjalnej granicy - jeśli coś będzie tego warte, mogę dopłacić. Myślałem dłuższy czas o Iphonie, ale ceny są absurdalne i kompletnie nieuzasadnione. Tak więc zacząłem szukać czegoś na Androidzie. Jeśli jest coś innego do czego warto dopłacić to wezmę pod uwagę - istotny jest jednak dla mnie czas pracy na baterii, nie wyobrażam sobie ładowania telefonu codziennie...
Czyli 2500 może być?

Tutaj masz test baterii według GSMArena:
http://www.gsmarena.com/battery-test...hone=6901#show

Na twoim miejscu brałbym coś*z wyświetlaczem FullHD max. Z3C według GSMA ma 101h co jest rewelacyjnym wynikiem. Smartfon ma mieć Marshmallowa (Android 6) więc w trybie idle czas na baterii wzrośnie jeszcze bardziej.

W tej cenie można jeszcze szukać i pewnie dobrą alternatywą*by była Motka X Play. Tylko ona ma przekątną 5.5".