Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Akurat patrząc na ceny nówki - i to na Allegro (~1500 zł wzwyż) - ta oferta coś podejrzanie się opłaca (80 zł miesięcznie, ze wszystkim nieograniczonym i 2GB internetu). W zasadzie nigdy nie podpisuje umów na abonament, ale to wydaje się ok.
|
Od razu zgódź się na e-faktury[5.01zł] i zgody marketingowe orange [6zł] przez telefon, tym sposobem masz miesięcznie abonamentu troszkę mniej
Ja mam ten abonament który tobie zaproponowali, ale dużo słabszy telefon Samsung Grand Prime , umowę na 24miesiace i ze zniżkami miesięcznie płace 44zł
Co daje 1056zł ,a sam aparat około 650zł ,czyli za 400zł mam wszystko za free na dwa lata
Jedynie zniżki nie działaja jak się zalega z płatnościami no ale...
Cytat:
Napisany przez mgit
To już lepiej zapłacić te 6 zł i nie wyrażać zgody marketingowej.Będą cię nękać telefonami i sms'ami.
O zgrozo, jak można dobrowolnie się na to zgadzać...
|
To są tylko zgody marketingowe Orange a nie firm z nimi powiązanymi , zadzwonią 3 miesiące przed końcem abonamentu zaproponować nowy
poza tym nigdy nie dostałem smsa z ofertą marketingową
Podpisując umowę wyrażasz bądź nie 3 zgody , jedna dotyczy dostępności w książce telefonicznej/bazie Orange i to jest właśnie największy syf
Poza tym wszystkie oferty przez telefon szybko się załatwia 'nie dziekuje' + czerwona słuchawka