Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.11.2015, 17:58   #8
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Było wałkowane nieraz. Szkoda pieniędzy. Za 2 lata zaglądasz na taką płytę i są problemy.
Od ok 6 lat tylko HDD. Problemy się skończyły, bałagan na półkach się skończył.
Mam płyty które maja wiecej niż dwa lata i problemów z nimi nie mam, bałaganu na półkach również nie

Teraz może i jestem staroświecki ale mam kilkuletni amplituner który nie ma wejścia USB i jak mam puścić na nim materiał z hdd w 5.1 albo DTS ??

Nie wspomnę że lubię w filmach, koncertach mieć menu,wybór scen , itd

Za to z HDD miałem problemy bo po 3 latach się sypały i kupowałem nowy

Edit poza tym jak chcesz starszych ludzi przekonać nauczyć korzystać z materiałów na dysku skoro korzystanie z płyt jest o wiele prostsze

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 07.11.2015 o godz. 18:00
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post