Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.11.2015, 05:52   #18
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@rcobex-możesz podać trochę więcej danych zwłaszcza dotyczących sposobu \prób odczytu płyt ...
Czy płyty padły w tym samym czasie ? Kiedy zauważyłeś jakieś problemy z odczytem ? Czy posiadają jakieś widoczne gołym okiem zmiany \odcienie \ rozwarstwienia warstw ?
Czy płyty są widoczne w jakimś komputerowym napędzie ?Czy problem jest tylko w stacjonarkach ?
Czy są rozpoznawane ? jako czyste ? czy całkowicie niewidoczne ?
Czy jakiś program do odzysku danych mp typu IsoBuster coś widzi\ odnajduje ?

Powiem szczerze nie spotkałem się z sytuacją żeby kilkanaście płyt BluRay BD-R DL odleciało w kosmos powiem więcej w ogóle nie pamiętam żeby markowe płyty u jakiś znajomych odleciały
Pamiętam problemy tylko BD-R 25GB z RITEKBR2 i PHILIP04
W ciągu ~5~~6 lat przewinęło się przez moje ręce przynajmniej ~500 sztuk nagranych BD-R DL na rożnych sprzętach i przez różnych ludzi i nie pamietam żeby był jakiś problem z odczytem\skopiowaniem \rozpoznaniem

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post