Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.11.2015, 18:24   #14
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Leman39 Podgląd Wiadomości
Co prawda czasy świetności ma już za sobą, ale nabyłem za przysłowiową złotówkę taki wynalazek:
Załącznik 73488
Z tego co doczytałem, pokładowe Fw nie jest najnowsze.
Z patchowanych Fw. (zależy mi wyłącznie na booktype) najnowszy jest 21b.
Z tym, że do wersji 3500A, natomiast mi pokazuje AG.
Niemniej, sprawdziłem w Tabeli Forumowej, iż to jedno i to samo.
Dlatego zastanawiam się czy bez obaw mogę użyć Binflash-a to wgrania Fw. bez obaw o to, że coś zepsuję.?
Nie powinno być żadnego problemu -masz fabryczny soft 2.16 czyli wszystkie 2.1x wchodzą jak do siebie do domu - obojętnie czy instalator czy BinFlash

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post