Dyskusja: Który smartfon ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.11.2015, 00:10   #185
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Panowie dzięki za propozycje, ale:

@ Reetou - nie jestem uprzedzony, tylko nie widzę ŻADNEGO sensu stosowania takich ekranów w telefonach. Co więcej - uważam to za bardzo poważny mankament. Rozumiem, że marketing rządzi się swoimi prawami, ale.. no właśnie - dla mnie to jest tylko typowy marketing.

Co nie zmienia faktu, że poza tym telefon mi się podoba, ale.. jest też duży, raczej za duży. To jedno z podstawowych wymagań, o których pisałem od początku.

@ andy

Nie napisalem, że cena nie gra roli - wręcz przeciwnie, wydawanie na telefon tyle, co na komputer uważam za głupotę (jeśli nie będzie się tych wszystkich możliwości wykorzystywać - ja nie będę na pewno). 1000-1500 zł to max, o którym myślę - chyba, że za coś rzeczywiście warto dopłacić więcej. Na razie czegoś takiego nie widzę.

A LG.. znowu - ekran o idiotycznej (dla mnie) rozdzielczości i duże gabaryty.. Nie potrzebuję tego...

------

@ Pierwszy

A to jest coś nowego - chętnie poczytam

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 11.11.2015 o godz. 00:14
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post