|
Dodatkowo jak przejrzałem, to także bardzo dobry aparat (i tu muszę przyznać sample mnie bardzo przekonują). Może gorszy ten z przodu, ale selfie nie planuję..
Jedynie mnie trochę zaniepokoiły lekkie narzekania na jakość dźwięku (z słuchawek, głośniki mnie tak nie interesują). Nie wiem, na ile chciałbym z tego korzystać, ale chyba jednak trochę tak i zależałoby mi na dobrym dźwięku (ale to można sprawdzić). Wygląd i tylna klapka jest bardzo fajna (na plus możliwość wymiany - w kwestii uszkodzenia, a nie zmiany koloru (choć to dla niektórych też)).
Ogólnie.. wydaje się naprawdę fajny telefonem i czymś takim, czego mniej więcej szukam. Tylko ta wlekość... (ale sprawdzę jeszcze raz na zywo).
----
@ jesi
Moto X niestety (na nią patrzyłem, bo od razu przypadła mi do gustu) ma słabą baterię. Za słabą.
Co do plastiku.. mi nie przeszkadza. Nawet trochę traktuję jako zaletę, bo raz, że lżejszy, a dwa.. kiedyś czytałem, że metal przy glowie przy telefonie to nienajlepszy pomysł (nie pamiętam, czy chodziło o klatkę faradaya)..