Cytat:
Weron napisa***322;(a)
Nie wiem od kiedy chodzisz na mecze ale pewnie nie pamietasz jak to "grzecznie" kibice chodzili na mecz.
Przy okazji niszczac wystawy sklepowe, "przechadzajac sie" po samochodach itp
|
hhmmmm.... moze tak jest u was... u nas w Łodzi nigdy nie było sytuacji zeby kibice coś psuli podczas podrózy na mecz grany na swoim stadionie...
Cytat:
Swego czasu najlepsze motywy byly jak jechali na wyjazd.
Ekipa wypadala z autokaru na pierwszej lepszej stacji benzynowej i brala sobie wszystko co sie dalo.Oczywiscie za free.
|
masz racje zdarzają się takie motywy, nie raz się stało na jakiejs wsi 3-4 godziny czy się chowało w lesie przed policją...
i ja w tym momencie popieram policje takim trzeba *******nąc pałą przez plecy... ale ja pisałem ze policja bije czesto bez powodu podczas spokojnej podrózy na stadion rywala... nic nie wspomiałem ze policja jest "be" bo bije *****i okradających sklepy
Cytat:
Wiec nie probuj mi tu wmawiac jacy to grzeczni sa kibice.( w sumie to nie sa kibice tylko chuligani)A policja jest be i wali palami bo im sie nudzi.
|
hehe... wcale taki kumaty to nie jestes jak Ci suę zdaje... nie wiem czy wiesz ale jakoś chuligani nie robią wjazdów na stacje benzynowe itp. to robią młode dzieciaki które chcią własnie hools'ą zaimponować...
i mi powiedz gdzie ja Ci wmawiam ze kibice są spokojni ? napisałem wyraźnie ze tego typu *****i masz z 5%... takich *****i znajdziesz wszedzie mp. wsród prawników, wsród informatyków... czy twoim zdaniem to ze WIDZEWa pojechało do Płocka 700 osób, a 20 kolesi okradło stacje to oznacza ze wszyscy są źli ?
tak policja wali czesto pałami bo im się nudzi...
Cytat:
Napewno maja lepsze zajecia a raczej pozyteczniejsze niz eskorta bandy chuliganow.
|
wytłumacz mi czemu z góry zakladasz ze Cu co jadą na wyjazd to są chuligani ? no wytumacz mi kumaty kolesiu...
Cytat:
Co prawda kibice przyjezdni sa eskortowani przez policje z miasta do ktorego przyjechali i wtedy wiadomo policjant tez kibic i nie lubi tych z przeciwnej druzyny ale to juz inna historia.
|
no i co z tego ze policjant to kibic to jest powód zeby bic kibiów innych druzyn...
=============
sorry za chaos i błedy ale przed chwilą wróciłem z meczu... i moze Cię to zdziwi Weronie ale zaden sklep nie został uszkodzony, zaden kibic nie zachowywał się źle... jestes w szoku ?
^_^