Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.11.2015, 15:00   #2278
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ja i7 kupiłem na święta 2009. dąłem sporo ponad 1300zł i nie żałuje do dziś wydanej złotówki na niego a przesiadałem się z E8400

na mojej MBO tez jest USB 3.0 ale od NEC`a i nie działa na 100% specyfikacji i jak jest kabel dłuższy jak 20cm to rozłącza się samoistnie. i nie ma wyjscia na F.Panel tylko z tyłu... a buda jest w szafce. i to robi problem sięgać tam za każdym razem