Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2015, 11:17   #10
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
małe wykopalisko

Ale stałem się posiadaczem po wielu latach Benq 1640 wyjęta z modernizowanego servera firmy z art. budowlanymi.

stan w jakim ja dostałem kiepski po rozebraniu w środku sam kurz i pył...
przeszła kpl. czyszczenie smarowanie itp.

front panel Biege ale już na maksa zżółknięty
produkcja April 2005 fw. BSLB w QSiute nie ma żadnego wypalonego nośnika w bazie zapisanych

@czary2mary co powiesz ? będzie coś z tego
Jeszcze chwila a te BenQ wskakiwać będą do naszego muzeum Bardzo ciężko już znaleźć sprawnego w dobrym stanie -dopada je śmierć technologiczna ...Wydaje mi się że stan dużo lepszy jak wygląd
Odczyt jest bardzo zdrowy , ale jak było kupę syfu w środku to musiał być jakoś używany -do odczytu ? niemożliwe żeby przez otwory wentylacyjne tak się zasyfił chyba że pomieszczenie firmy było bardzo wilgotne i zakurzone .
Te plastiki BenQ miały tendencje do zmiany barwy ale nie wszystkie ...musiało
być kilku dostawców...
Czas żebyś zaktualizował firmware i zapis przetestował

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post