Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.11.2015, 15:34   #124
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Witam dodam swoje opinie

miałem Unitek Y-3322 działał b.dobrze u mnie z kontrolerem USB 3.0 od NEC zintegrowanym na MBO tak samo jak z natywnym USB 2.0 od Intela. testowane na Pionner 112 Benq 1655 Samsung 182D Nec 4551. nagrywały testowały.

do czasu aż normalnie jednego dnia odpadło gniazdo...

mam teraz Media Tech MT5100 tak samo wszystko na nim działa ale jest solidniej wykonany głównie gniazdo USB 3.0

osobiście używam kontrolera USB/IDE/SATA sporadycznie gdyż posiadam jeszcze 1kanał IDE natywnego kontrolera od INTELA więc na stałe mam 2x IDE w obudowie :-)