Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.11.2015, 23:10   #86
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
@mgit - spodoba Ci sie ;-). Gdyby nie balagan w menu to gra sie naprawde fajnie!
Nie wiem czy mi się spodoba - dzisiaj kurier przytargał ją... skoro naciąłem się z Xbox One to drugi raz błędu nie popełnię i tego dziadostwa nie kupię. Więc zostało na placu boju SP4. Menu inne - ale się przyzwyczaję... wnerwia mnie trochę ten pad święcący... po kiego oni tam dali tą diodę...? Ma robić za latarkę czy co... ale mniejsza o diodę, właśnie się aktualizuje...

Teraz mam dylemat w co zagrać najpierw:
  • Destiny The Taken King Legendary Edition na PS4
  • Assassin's Creed Syndicate na PC
  • STAR WARS Battlefront na PC
  • Fallout 4 na PC
  • Call of Duty Black Ops III na PC

Ja to mam problemy

Cytat:
Napisany przez Trilu Podgląd Wiadomości
Od paru lat widzę tendencję do olewania klienta ,a gwarancja to kawałek papierka do podcierania czterech liter,prawa konsumenta to również fikcja,liczą się tylko korporacje i ich miliony
Z pralką problem,z tabletem problem ,z konsolą problem ,co się w tym kraju odpiernicza
Mi się wydaje, że idą na przetrzymanie... komu szybciej się znudzi... mi czy im

EDIT

Konsola się zaktualizowała - no to instaluję Destiny The Taken King Legendary Edition

Ostatnio zmieniany przez mgit : 24.11.2015 o godz. 23:27
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post