Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.11.2015, 17:24   #18043
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja już dawno podziękowałem mechanikom, którzy chcą na mnie jeszcze zarabiać na częściach. Busy naprawiam w serwisie Fiata i wychodzi najtaniej i najsolidniej A biorą na warsztat wszystko, nie tylko Fiaty i nie robią wstrętów.
Roboty mają dużo - przeważnie trzeba się umówić parę dni naprzód.
Części oryginalne kupuję w ich sklepie i po rabatach (dużych) płacę mniej niz za podróby w innych sklepach. Warunek - do ich sklepu idę sam, a nie jako części pobierane przez nich do wykonywanej usługi.
Dają faktury bez łaski i gwarancję na wszystko co robią. Co najwyżej na fakturze zaznaczone, że części klienta.
No ale to nie wawa...

Przerobiłem już ładnych paru mechaników i każdy prędzej czy później robił mnie w wała. Faktury kombinowane, a gwara na gębę.