Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.12.2015, 12:42   #1874
ynsiwy
egipski bóg

Data rejestracji: 28.02.2004
ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal Podgląd Wiadomości
mam
jeden pies
mozna

tak na powaznie to tez mialem ten model (tylko wczesniejsza wersje) i bylem bardzo zadowolony
koncowki kupuj oryginalne mimo ich ceny - i tak zmienia sie je raz na 3 miechy, wiec nawet te 10-18 PLN za sztuke (taki jest przewaznie rozrzut cen przy zakupie 3-4 sztuk w paczce) to nie majatek
podroby potrafia kosztowac ponizej 1 PLN

finalnie - i tak skonczylem na duzo wyzszym modelu ze stacja posiadajaca zintegrowany irygator
dodatkowo drozsze modele dziela interwaly mysia zebow na kolejne cwirtki jamy ustnej i mierza sile nacisku (te najdrozsze nawet graficznie pokazuja, czy dobrze myjesz, ale to juz imho przerost formy nad trescia - wiadomo, ze to zalezy tez od grubosci portfela)
a irygator... ktos kto nie uzywal to nie zrozumie - warto

ta szczoteczka sie nie zepsula - jezdzi teraz jako wakacyjna
znajomi mieli taka przez chyba 4 lata i dopiero wymienili - nadal dzialala, ale mocownie szczoteczek zrobilo sie troche luzne

to oczywiscie moje przemyslenia
imho lepiej wydaj raz na szczoteczke jezeli daje to szanse na zaoszczedzenie na dentyscie
Czyli jednym słowem warto kupić to z biedronki? Ja nie potrzebuję żadnych bajerów... ?
ynsiwy jest offline   Odpowiedz cytując ten post