Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.12.2015, 17:01   #3
Leman39
Moderator

Data rejestracji: 21.02.2014
Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Podobno nie, ale może być też kwestia ostatniej aktualizacji softu konsoli kwiecień 2012 (długo nie ruszana), a to jest świeża pozycja 2015.
Kurde, no ja się przestraszyłem, bo z tej paczki 9 nośników poszło NEC-em na kopie zdjęć więc nie sprawdzałem jakości, z braku czasu.
Co prawda długo nie używałem nagrywarki, nawet podłączyłem do innego komputera (MoBo Intel d946gzis). Niestety aktualnie nie mam ani jednej płyty DL, aczkolwiek możliwe, że coś zamówię i sprawdzę... Nazbierało mi się tych sprzętów w kolejce do Ciebie.
Płyta bezproblemowo przeszła weryfikacje, z resztą prawdę mówiąc w procesie weryfikacji tym napędem nigdy nie odpadł mi żaden Verbatim.
Leman39 jest offline   Odpowiedz cytując ten post