Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.12.2015, 18:29   #1878
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Rossman, to niestety drogi sklep, oprócz tego co mi jest natychmiast potrzebne, to kupuję tam tylko w promocjach, no i właśnie nie są one jakieś powalające, ale wtedy już można kupić.

Elektryczny pilnik do stóp Scholla widziałem tam za 170 złotych, no dobra, bez grosza , a ja kupiłem za sto dwadzieścia kilka z przesyłką, na 100% oryginalny. Świetna rzecz, tylko te baterie co tam są w komplecie, to od razu trzeba wyrzucić, albo spróbować, może jakiegoś pilota uciągną. Diamentowy wałek miał starczyć na 10 piłowań, używam ten sam od początku lata i jeszcze daje radę, chociaż już wyraźnie gorzej. Wadą takiego piłowania pięt jest to, że się syfi, w lecie można to zrobić w ogródku i po problemie, w domu nie dość, że ten urobek zbiera się na podłodze, to lata w powietrzu, i to jest straszne.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post