Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.12.2015, 15:11   #1215
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez superrrmario Podgląd Wiadomości
Lada moment stanę się szczęśliwym posiadaczem TP-Link TL-WR1042ND. Będzie to mój czwarty router na obecnym systemie. Jak go skonfiguruję to w "dostępie do internetu" będzie to czwarta sieć (teraz działam na trzeciej). A ja nie chcę tych starych!!! Wiem, że to w niczym nie przeszkadza, ale nie chcę i już!!!
Masz zatem dwa wyjścia.

1. Usunąć pozostałe sieci, tak jak Ci to napisał i podlinkował Revolver.
2. Jeszcze lepsze - usunąć pierwsze dwie, a nową skonfigurować identycznie jak obecną Wówczas komputer nawet nie zauważy, że zmieniłeś router

Cytat:
Napisany przez superrrmario Podgląd Wiadomości
Mój wrodzony zmysł porządku sprzeciwia się zaczynaniu czegoś od numeru 4!!
Najpierw pierwszy numerek, potem drugi itd. Wy potraficie od razu od czwartego?
No przecież nie zaczynasz od czwórki - najpierw była pierwsza sieć, potem druga, następnie trzecia no i nadeszła pora na czwórkę

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post