Dyskusja: Maxell DVD+R 16X
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.12.2015, 20:12   #55
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
moim zdaniem Lite-On zaniża wyniki przepość na innym jak masz

zauważyłem u siebie że Benq 1655 ma podobne wyniki do 1640
fajnie się trafiło że udało się go zdobyć bo dość dużo ludzi go używa i można porównać wyniki

Tesco jest ubogie w nośniki... i ceny maja wysokie

moje Verby to cake 100 kupiony na morele

ja zwracam uwagę w pierwszej kolejności na jitter czy niski i czy równy to gwarantuje długowieczność nośnika

Ostatnio zmieniany przez seku : 12.12.2015 o godz. 20:15
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post