Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.12.2015, 21:56   #3
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Patrix, Berion, ja nie mówię o jakiś wyzyskiwaczach oraz nie oczekuję kolejnych przykładów rzeczy niemożliwych do zrobienia przeze mnie, nie mam potrzeby lotu na Marsa

Odnoszę się tylko do wzmiankowanego stanu umysłu. Znam takich ludzi. Wszystko zaczynają od "ale czy dam radę, ale nie potrafię". Dlatego nigdy nie zostaną liderem zespołu. Think big. Be positive. Wszystko jest tylko kwestią oceny koniecznych inwestycji w ludzi, w narzędzia, negocjacji ceny i czasu potrzebnego na realizację projektu. Jeśli w coś wchodzę oczekuję konstruktywnych opinii o potrzebach w realizacji projektu, a nie "nie damy rady"... Rozumiemy się?

A programowaniem już się nie zajmuję, czasem tylko popełnię coś na bieżące potrzeby
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post