Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.12.2015, 21:33   #1746
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
imgburn coś pokazuje licznik ale ciężko powiedzieć jak to się ma do rzeczywistości
nowe Plextory w swoim sofcie maja % zużycia lasera ale nie mam Plextora wiec się nie wypowiem

po wykresie jak pisałem jest OK

max obecnych płyt to 16x +++ wieloletnie nagrywanie DVD udowodniło że nie ma co schodzić poniżej połowy czyli 8x

wygląda podobnie to mało precyzyjne określenie w nagrywarkach

dla mojej Żony sterta nagrywarek w pokoju wygląda każda podobnie ew. są czarne i beige