Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.12.2015, 21:29   #1220
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dawno Dawno temu ale w tym roku pisałem że kumpel miał identycznego Benq jak ja 1655 bo sam mu go załatwiałem :-) w lokalnym sklepie komp.
ale jak byłem ostatnio u niego pytałem mówi że padł i wywalił go...
byłem wczoraj u niego na Piwko i co daje mi tego Benq`a mowi ze nigdy go nawet do obudowy nie zdążył zamontować

mój był ze Stycznia jego miesiąc młodszy z Lutego na przednim panelu ma nawet folie jeszcze :-)
Benq Dw-1655 Lightscribe-dsc04377.jpg

Benq Dw-1655 Lightscribe-dsc04379.jpg